Een koop is pas gesloten op het moment dat jij het artikel gezien en goedgekeurd hebt. Daarom heb je 14 dagen volledig retourrecht vanaf het moment dat je jouw levering hebt ontvangen. Misschien wil je het artikel ruilen voor een andere kleur of het retourneren omdat je niet tevreden bent met wat je hebt besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn, natuurlijk kun je de artikelen wel eerst passen. Hier kun je meer lezen over het retourneren van artikelen, hoe je je geld terugkrijgt en hoe je een artikel kunt ruilen.

Als je artikelen wilt retourneren

De enige voorwaarde die wij stellen, is dat de artikelen die je wilt retourneren ongebruikt zijn, natuurlijk mag je de artikelen wel eerst passen. De leveringskosten zijn voor iedere bestelling hetzelfde, dus ongeacht het aantal artikelen dat je besteld hebt. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, worden de leveringskosten dan ook niet terugbetaald.

Retouradres:

Zuidplein Hoog 747
3083 BJ Rotterdam
010 481 17 67

Als extra service bieden wij je ook de mogelijkheid om artikelen die je in de Lara Mode Online Shop hebt gekocht in een Lara Mode winkel in Nederland te ruilen of te retourneren. In de winkel kun je een andere maat of kleur kiezen óf iets ruilen voor een ander artikel. Wil je artikelen niet ruilen maar retourneren, dan krijg je een tegoedkaart. Deze tegoedkaart is twaalf maanden geldig en kun je in elke Lara Mode winkel in Nederland gebruiken. Neem altijd de leveringsbon/factuur mee als je een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren.

Als je de artikelen terugstuurt, krijg je je geld binnen 30 dagen terug. Je geld wordt op dezelfde manier terugbetaald als je ervoor betaald hebt.