MEEST GESTELDE VRAGEN

Is het online gekochte product toch niet helemaal naar wens? Geen probleem retourneren mag altijd, mits het artikel ongedragen en in orginele staat verkeerd (Beschadigde/Gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd).

Pak het product netjes en volledig in en vul de pakbon zo volledig mogelijk in. (Zonder pakbon nemen wij het pakket niet aan)

Ons retouradres is:

Lara Mode
Struytse Hoeck 317
3223 DE Hellevoetsluis
0181 28 43 83‬

Let op! Wij dienen het online gekochte product binnen 14 werkdagen te hebben ontvangen inclusief volledig ingevulde pakbon. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op jouw rekening.

Het is ook mogelijk om uw online gekochte artikel te ruilen/retourneren in een van onze filialen. Let op dat er in de winkel geen geld retour kan worden gegeven als het om gaat om een online bestelling.

Wij proberen altijd ons best te doen en producten zo snel mogelijk te leveren. Meestal binnen 1 werkdag. Op zondagen worden geen pakketten geleverd!

Wij kunnen onze pakketten wereldwijd verzenden. De verzendkosten verschillen per land. Binnen Nederland zijn de verzendkosten €7,95.

Bestelling boven de €75,- ( binnen Nederland ) worden gratis verstuurd.

Wij verzenden wereldwijd. Voor vragen mail naar info@laramode.nl

ALGEMENE VRAGEN

Bij LaraMode heeft u de mogelijkheid om producten op te slaan in uw wenslijst. Hierin kunt u bijvoorbeeld producten toevoegen die u niet direct maar later wilt bestellen.

Heeft u een beschadigd of verkeerd product ontvangen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem in dit geval zo spoedig mogelijk contact op en wij zullen u een passende oplossing bieden.

Nieuwe Collectie

Nec sem consequat mi gravida augue augue suspendisse.