Bel ons op +31104811767 of email naar info@laramode.nl

F.A.Q

F.A.Q

Wanneer kan ik Lara Mode het beste bereiken?

Heb je vragen over de webshop, bijvoorbeeld over je bestelling of een niet werkend account?

Via mail zijn wij 24 uur bereikbaar, maar antwoorden wij alleen binnen de werktijden.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Is het online gekochte product toch niet helemaal naar wens? Geen probleem retourneren mag altijd, mits het artikel ongedragen en in orginele staat verkeerd (Beschadigde/Gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd).

Pak het product netjes en volledig in en vul de pakbon zo volledig mogelijk in. (Zonder pakbon nemen wij het pakket niet aan)

Ons retouradres is:

Lara Mode
Zuidplein Hoog 747
3083 BJ Rotterdam
010 481 17 67

Let op! Wij dienen het online gekochte product binnen 14 werkdagen te hebben ontvangen inclusief volledig ingevulde pakbon. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op jouw rekening.

Het is ook mogelijk om uw online gekochte artikel te ruilen/retourneren in een van onze filialen. Let op dat er in de winkel geen geld retour kan worden gegeven als het om gaat om een online bestelling.

Wanneer wordt mijn pakketje geleverd?

Wij proberen altijd ons best te doen en producten zo snel mogelijk te leveren. Meestal binnen 1 werkdag. Op zondagen worden geen pakketten geleverd!

Wat zijn de verzendkosten?

Wij kunnen onze pakketen wereldwijd verzenden. De verzendkosten verschillen per land. Binnen Nederland zijn de verzendkosten €7,95.

Bestelling boven de €75,- ( binnen Nederland ) worden gratis verstuurd.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Wij verzenden wereldwijd. Voor vragen mail naar info@laramode.nl