Bel ons op +31104811767 of email naar info@laramode.nl

Over ons

Over Ons

Lara Mode

Lara mode is een aantal jaar geleden opgericht, de eerste vestiging is gevestigd in het centrum van Delft. Na een tijd is er een nieuwe vestiging erbij gekomen, te weten in Beverwaard ( Rotterdam-Zuid ) In de zomer van 2008 is er een nieuwe vestiging geopend in Rotterdam Noord. In de loop van 2010 heeft Lara mode haar deuren mogen openen voor het grote publiek van Zuidplein.

 

Winkelformule

Lara mode is een eigentijdse winkelformule in damesmode. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding en trendy items. De drie Lara mode vestigingen bevinden zich op drukbezochte winkel locaties in kleinere plaatsen en stadswijkwinkelcentra´s in Nederland. Hiermee brengt Lara mode de nieuwste modetrends voor iedereen heel dichtbij.

De formule is actief op het gebied van marketing en communicatie naast haar website o.a. via instagram & facebook waar veel dames zich aangemeld hebben en zo up to date blijven van de laatste trends en collecties van Lara mode. Een aantal keer per jaar worden er Huis-aan-Huis folders verspreid in de stad en de wijken waarin de filialen zich bevinden.

De vaste klanten, houders van de zogenaamde Lara mode `Members Card´ krijgen daarnaast regelmatig persoonlijke post. Daarin worden zij exclusief op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld speciale koopavonden, de nieuwste collectie, trends, kleine attenties én bijzondere aanbiedingen. Tevens kunnen zij twee dagen voor de uitverkoop, de producten kopen voordat deze aanbieding ook voor het grote publiek toegankelijk is.

De prijzen zijn erg concurrerend, bij Lara mode hoeft men niet te twijfelen aan de prijs, het is goed betaalbaar. Het bedrijf heeft goed opgeleid personeel in dienst, deze worden met strenge voorwaarden aangenomen. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode en kunnen u hierover volledig informeren.

Kwaliteitskleding

Lara mode heeft een vast inkoop team, dat met een sterk persoonlijke stijl en gevoel voor detail onze collecties creëert. Onze stijl is trendy en tegelijkertijd tijdloos zodat u onze kleding ook volgend jaar nog gerust kunt dragen. Met onze doordachte collecties kunt u de kleding eindeloos combineren. Op die manier hoeft u niet achter iedere modetrend aan te hollen, maar bent u wel altijd bij de tijd gekleed. Kwaliteit staat bij ons voorop en kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij Lara mode kan iedereen zich kwaliteit en een uitstekende pasvorm permitteren.

 

De klant in focus

Wij streven altijd naar de beste service. Bij Lara mode is de klant zoveel mogelijk koning, dus als er iets is wat we beter kunnen doen, horen wij graag van u op info@laramode.nl

 

Missie

Lara mode wil je de beleving geven in een winkel met een omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Op een prijsbewuste, maar originele manier geven we je een unieke en persoonlijke service.

 

Visie

Mensen zijn op zoek naar een plaats in de samenleving, een plek voor zichzelf om zichzelf te uitten. Belangrijk hierin zijn lifestyle-uitingen zoals kleedgedrag. Dit is immers de perfecte manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat.

De Nederlandse dameskleding markt is groot en om in deze markt te overleven is onderscheidend vermogen noodzakelijk. Consumenten leven in een jungle van merken en winkelformules, waarin ze iedere dag weer een overload aan (visuele) informatie ondergaan.

Wij vinden dat het onze taak is om in die jungle duidelijk te zijn en onze klanten en potentiële klanten op de juiste wijze te prikkelen

Bij Laramode.nl vind je alles wat je nodig hebt

Bekijk onze volledige webshop

Direct winkelen